Even sparren?
HomeWie zijn de taaluilen?

Wie zijn de taaluilen?

Joke ZwaalJoke Zwaal

Creatieve en schrijvende taaluil

Joke is honderd procent een talenmens en houdt zich intensief bezig met communicatie. In 26 jaar zijn er miljoenen woorden door haar vingers of langs haar ogen gegaan. Ze is een ervaren trainer en spreker. Haar liefhebberijen zijn ontelbaar en ze is altijd bezig. Achter haar naam staan ‘inspiratie’ en ‘creativiteit’.

Willem VerdaasdonkWillem Verdaasdonk

Creatieve en schrijvende taaluil

Willem kun je rustig wakker maken voor zaken als branding en communicatie. Die vakgebieden vindt hij superinspirerend. Trainen en spreken voor grote groepen zit hem in de genen. Hij is een trouwe hardloper met heel wat kilometers in de benen. Achter zijn naam staan ‘bevlogenheid’ en ‘humor’.

Lars Henning

Aanjagende en filmende taaluil

De vliegende uil. Lars vliegt het liefst alle kanten op. Van het filmen en presenteren tot het geven van trainingen. Voor Taaluilen doet hij van alles rondom communicatie. Van het maken van filmpjes tot het schrijven van teksten voor Facebook of de site.

Jan Maarten

Jan-Maarten Bomhof

Reviserende taaluil

Geef Jan-Maarten een tekst, en je weet zeker dat er geen enkele fout achterblijft. Hij kent alle regels voor spelling en grammatica op zijn duimpje. Hij reviseert alle Taaluilen-artikelen. Naast sportmens, is JB ook muziekmens. Zijn muren hangen vol met klassieke rockers, op vinyl dan, wel te verstaan.

Rick Evers trainerRick Evers

Schrijvende en trainende taaluil

Rick studeerde Communicatie in Rotterdam. Hij is vijftien jaar werkzaam als communicatieadviseur en daarnaast actief als columnist. Rick schreef al meer dan 500 columns, over taal, over zijn leven, zelfs over Boer Zoekt Vrouw, waarmee hij een wekelijkse rubriek had bij Q-Music. Zijn specialiteit: eenvoudig taalgebruik.

Renier Vermaak - Webdesign en techniekRenier Vermaak

Technische taaluil

Renier is al vanaf het allereerste moment de bouwer van de Taaluilen website. Hij is WordPress specialist en dat is te merken ook! Als wij denken dat het niet kan, komt hij toch met een oplossing. Hij draagt slimme ideeën aan en draait ook zijn hand niet om voor een ontwerpje links of rechts.
Onmisbaar, die knul.

taaluil Tieny

Tieny Kolthoff

Administratieve taaluil

Tieny is een liefhebber van cijfertjes en speurt dolgraag zaken na. Ze beheert bijvoorbeeld de inschrijvingen op trainingen en houdt de planning bij. Ze doet de boekhouding en vraagt offertes aan. En ze levert een paar extra handen bij de organisatie van de schrijfevents.

Lisette Pater

Schrijvende taaluil

Lisette stond na de middelbare school voor een lastige keuze: een taalstudie of toch grafisch ontwerp? Ze koos voor de taalstudie en dat komt ons nu goed van pas, want ze schrijft regelmatig artikelen. Maar haar liefde voor grafisch ontwerp ook, want zij maakt soms ook onze afbeeldingen.

Roos Ellenbroek

Roos Ellenbroek

Aanjagende taaluil

Roos is energiek en enthousiast! Ze is in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Media Informatie en Communicatie van Saxion Hogescholen. Ze kent social media op haar duimpje, volgt een opleiding in InDesign en photoshopt erop los.

 

Contact opnemen?

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.


Ontvang gratis Taalalerts!

Blijf op de hoogte. Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox.
Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.