Vlogworkshop

Vlogworkshop

Weer een nieuwe tekst voor de website, flyer of voor social media. Je probeert weg te blijven bij beleidstaal en bij nikszeggende termen. Dat is nog een hele uitdaging. Zorgt deze tekst er nou echt voor dat je je doelgroep raakt? Wist je dat een vlog meer zegt dan duizend woorden?

Vlog maar raak!

Wij leren jou hoe jij je van je beste kant kunt laten zien.

Leer zelf vloggen

Je kunt zoveel berichten plaatsen als je wil. Maar het gaat er natuurlijk om of je het verschil maakt. Voor het overbrengen van het juiste gevoel zijn zakelijke vlogs heel geschikt. Maar ja… Hoe pak je dat goed aan? Dat leer je in deze workshop.

Elke organisatie is ‘een hok vol verhalen’. Er gebeurt elke dag weer iets waar jullie trots op kunnen zijn. Waarmee je de betekenis van de organisatie kunt laten zien. Dat werkt alleen als je dat op een menselijke en makkelijke manier doet.

Deze vlogworkshop levert jou het volgende op:

  • Je weet wanneer je met een zakelijke vlog je doelgroep raakt
  • Je weet hoe je je op een persoonlijke manier presenteert voor de camera
  • Je kunt een idee uitwerken tot een vlog van een minuut of twee
  • Je kunt je beelden op een snelle manier monteren
Taaluilen Woordmerk

Jouw organisatie tot leven brengen? Wij helpen je.

Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. 
Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen.
Teamwork Logo
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Cabo Logo
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Scroll naar top