Promotiefilm

Promotiefilm

Je promotiefilm zit vol strakke beelden. Lekker professioneel. Of is het eigenlijk te afstandelijk? Is het niet persoonlijk genoeg? Komt jullie onderscheidend vermogen niet duidelijk genoeg naar voren?

Maak je eigen promotiefilm

Wij laten je zien hoe je de mensen achter de organisatie laat zien.

Maak je eigen promotiefilm

De keuze van een klant is vaak gebaseerd op een gevoel. En daar is een video goed voor te gebruiken. Mits je het op de juiste manier aanpakt. Taaluilen helpt je bij het ontwikkelen van een promotiefilm die het juiste gevoel oproept bij de kijker.

Het draait om betekenis

Bij Taaluilen ligt de focus op de betekenis die je hebt voor de levens van mensen. We pakken een aantal hoofdrolspelers en vertellen vanuit hun perspectief waarom je organisatie onmisbaar is. Zo laat je echt zien waarom jullie voor iedere klant de juiste keuze zijn.

We helpen je bij het schrijven van het filmscript, het organiseren van de opnames en het monteren van de beelden tot een video die je op alle online kanalen en tijdens presentaties kunt gebruiken.

Taaluilen Woordmerk

Jouw organisatie tot leven brengen? Wij helpen je.

Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. 
Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen.
Teamwork Logo
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Cabo Logo
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Scroll naar top