Presentatietraining

Presentatietraining

Gisteravond een voorlichting gegeven voor een groep ouders. Of morgen een presentatie geven aan een groep potentiële klanten. Je presenteert het verhaal zo volledig mogelijk. Je merkt dat er te veel te vertellen is. En dat je doelgroep soms wel geïnteresseerd lijkt, maar soms ook helemaal niet. Best lastig om hun aandacht te vangen en vast te houden.

Wij leren jou hoe jij je verhaal kunt vertellen.

Op een pakkende manier.

Leer presenteren

Presenteren gaat niet over zo volledig mogelijk zijn. Niet over alle bullets netjes afwerken. Daarmee haakt je publiek juist af. Een gemiste kans. Presenteren gaat over het vertellen van het verhaal van je organisatie. De betekenis die je organisatie heeft voor de levens van mensen. Dat vraagt wat van jouw presentatievaardigheden. In onze presentatietraining leer je op een menselijke en makkelijke manier te presenteren. De training levert je het volgende op:

  • Je weet hoe je presenteert vanuit het ‘Waarom’ van de organisatie
  • Je weet hoe je presenteert vanuit de behoefte van je publiek
  • Je kunt beeldend presenteren in plaats van een feitelijk saai verhaal opdreunen
  • Je durft verrassend te zijn en dicht bij je publiek te komen

Na de training weet je hoe je de aandacht van je publiek vangt en vasthoudt.

Taaluilen Woordmerk

Jouw organisatie tot leven brengen? Wij helpen je.

Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. 
Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen.
Teamwork Logo
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Cabo Logo
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Scroll naar top