Video, vloggen en presenteren

Presentatietrainingen, vlogworkshops en promotiefilms

Een presentatie geven die indruk maakt op je publiek. Dat is natuurlijk wat je wilt. En dat gaat verder dan informatie overbrengen. Het is meer dan zo goed mogelijk de bullets in je PowerPoint toelichten. Maar hoe zorg je ervoor dat je je publiek raakt?

Op welke manier kun je video inzetten voor je zakelijke communicatie? Het is veel werk. Het kost veel tijd. En vaak is de kwaliteit niet goed genoeg. En dan sla je juist de plank mis. Want je wil niet onprofessioneel overkomen. Maar hoe pak je dat dan goed aan? Zakelijke vlogs bieden veel kansen. Mits je het goed doet. Net als een promotiefilm. Strakke beelden van je organisatie zijn leuk. Maar laten zien waarom jullie onmisbaar zijn is natuurlijk het uiteindelijke doel.

Je kunt het, echt waar!

Wij leren je presenteren, vloggen en filmen.

Hier kunnen we je op de volgende manieren mee helpen:

Promotiefilm

Je promotiefilm zit vol strakke beelden. Lekker professioneel. Of is het eigenlijk te afstandelijk? Is het niet persoonlijk genoeg? Komt jullie onderscheidend vermogen niet duidelijk genoeg naar voren?

Vlogworkshop

Weer een nieuwe tekst voor de website, flyer of voor social media. Je probeert weg te blijven bij beleidstaal en bij nikszeggende termen. Dat is nog een hele uitdaging. Zorgt deze tekst er nou echt voor dat je je doelgroep raakt? Wist je dat een vlog meer zegt dan duizend woorden?

Presentatietraining

Gisteravond een voorlichting gegeven voor een groep ouders. Of morgen een presentatie geven aan een groep potentiële klanten. Je presenteert het verhaal zo volledig mogelijk. Je merkt dat er te veel te vertellen is. En dat je doelgroep soms wel geïnteresseerd lijkt, maar soms ook helemaal niet. Best lastig om hun aandacht te vangen en vast te houden.

Scroll naar top