• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus ‘Vloggen voor beginners’

Jij wilt je doelgroep raken. Onderscheidend zijn. Indruk maken. Boven je concurrentie uitsteken. Snappen we. Begin daarom met vloggen. Weinig- of geen kaas van gegeten? Geen probleem. Met onze cursus vloggen voor beginners ben jij binnen no-time een vlogwonder.

Meer weten?

Over hoe jij je doelgroep verovert met een vlog?

Ready, and … Action!

Je hebt het vast wel eens gezien. Slechte vlogs waarbij je het liefst meteen wegklikt door plaatsvervangende schaamte. Tenenkrommend. Ellenlange en oninteressante video’s met slecht beeld- en geluidskwaliteit. Geen spanning. Geen clou. Tsja, dan sla je de plank volledig mis. En dat wil jij niet. Wij leren je professioneel vloggen.

1000x800_0013_IMG_4167 kopiëren

Cursus vloggen

Met een goede film maak je het verschil. Beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Wat het allerbeste werkt? Mensen in beeld. Tijdens onze vlogtraining starten we met een algemeen gedeelte. We nemen je mee in de wereld van vloggen. Geven je tips en leren je waar je op moet letten. Daarna ga je zelf aan de slag. Je kent het vast nog wel van je leraar van vroeger: oefenen oefenen oefenen. Natuurlijk krijg je de nodig handvaten. Maar ook feedback van onze vlogtrainer en je medecursisten.

Wat het je oplevert

In ieder geval een gezellig dagdeel. Maar het levert je nog veel meer op. Na de vlogtraining:
- Weet je hoe je met een zakelijke vlog je doelgroep raakt.
- Hoe jij je op een persoonlijke manier presenteert voor de camera.
- kun je een idee uitwerken tot een vlog.
- Weet je beelden op een snelle manier te monteren.

Deze vlogwonders hebben wij al blij gemaakt met een cursus vloggen

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Klaar?

Om te beginnen met leren vloggen? Je doelgroep prikkelen met jouw verhaal. Gaaf! Wij helpen je graag.

Scroll naar boven