Vacatureteksten schrijven - Taaluilen
  • 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus vacatureteksten schrijven

Het gaat goed met je organisatie. En je bent op zoek naar een nieuwe werknemer. Vind je het schrijven van de vacaturetekst lastig? Of wil je graag dat de kwaliteit van je vacatureteksten omhoog gaat? Met onze cursus vacatureteksten schrijven leren wij je hoe jij aantrekkelijke vacatures schrijft.

Meer weten?

Over onze cursus vacatureteksten schrijven?

Vacature schrijven

Op dit moment zijn veel organisaties opzoek naar personeel om functies in te vullen. Want er is een groot tekort aan arbeidskrachten. Ligt voor jouw organisatie het toekomstig personeel ook niet voor het oprapen? Des te belangrijker dat je een aantrekkelijke vacature hebt. De keuze is reuze op dit moment voor werkzoekenden. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw vacature erbovenuit steekt? Dat je kandidaten enthousiasmeert voor joú te gaan. Dat ze nog nét niet naar die solliciteerbutton vliegen?

1000x800_0005_IMG_3322

Schrijfcursus

Je kent ze vast wel. De dertien in een dozijn vacatureteksten. ‘Geen 9 tot 5 mentaliteit’. ‘Flexibel’. ‘Spin in het web’. Zien jouw huidige vacatureteksten er stiekem ook zo uit? Geloof ons, hier trek jij de ultieme kandidaat echt niet mee. Het zijn clichés waar jij je als aantrekkelijke werkgever totaal niet mee onderscheidt. En dat is juist wat je wel nodig hebt in een tijd waarbij de arbeidsmarkt krap is. Tijdens onze schrijfcursus leer je hoe jij wel aantrekkelijke vacatureteksten schrijft.

Wat kun je verwachten?

De training duurt een dagdeel. Hierin krijg je wat theorie. Geen saaie, maar regelrechte eyeopeners. En je gaat heel veel schrijven. Je neemt eigen eerder geschreven vacatureteksten mee. Heb je die niet? Neem dan teksten mee waarin we jouw huidige schrijfstijl kunnen zien. Je krijgt feedback van de trainer(s) en medecursisten. We werken aan de hand van een heldere checklist die je in de praktijk kunt gebruiken.

Dit levert het je op

Nadat je de training hebt gevolgd kun je het volgende:

  • Je weet hoe je een aantrekkelijke vacature opstelt. Waarmee jij kandidaten verovert.
  • Je weet hoe je een vacature schrijft volgens een heldere structuur.
  • Je weet waarom goede vacatureteksten van belang zijn.
  • Je krijgt een praktische checklist die je kunt gebruiken in de praktijk.

Copywriting

Geen tijd of zin om zelf je vacatureteksten te schrijven? Laat ons je vacature schrijven. Wat je daarvoor terugkrijgt? Een tekst die lekker leest voor je kandidaten.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een schrijftraining

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Het is tijd …

… Om rake vacatureteksten te schrijven waarmee jij het hart van je kandidaten verovert. Leren hoe je die schrijft? Wij helpen je graag.

Scroll naar boven