Schrijven voor social media - Taaluilen
  • 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus schrijven voor social media

Wil jij beter schrijven voor je socials? Of start je bedrijf met social media en wil je leren hoe je aantrekkelijke berichten schrijft? Dan is onze cursus schrijven voor social media perfect voor jou. Je leert hoe jij pakkende teksten schrijft. Interessant. SEO technisch. Krachtig. Én pittig.

Meer weten?

Over hoe jij het beste kan knallen met je socialteksten?

Schrijfcursus

Jouw bedrijf of school is nu echt klaar voor social media. Of het moet stukken beter. En jij? Bent verantwoordelijk. Of je wordt ‘t. Je vindt dit leuk, maar toch best lastig. Want je moet content schrijven die je zo online knalt. Én ook nog eens gelezen wordt. Maar hoe schrijf je zo’n pakkende tekst voor je socials? Wat werkt wel en wat niet?

1000x800_0003_IMG_3192

What’s in it for me?

Misopvatting nummer één: alles wat je op social media zet werkt. Zo eenvoudig is het helaas niet. Je hebt mega veel concurrentie. En de wereld? Die zit écht niet op jouw bericht te wachten. Social media goed bijhouden kost nou eenmaal tijd en moeite. Logisch dat je dan ook wilt dat het je wat oplevert. Door onze cursus leer je hoe je succes boekt met een goede strategie. Trigger je volgers.

Wat je kunt verwachten

Je leert welke teksten het beste werken op welk platform. Hoe je pakkende teksten opstelt en schijft. En wat de basis is van een succesvolle post. We kunnen het niet laten om ook een rondje succesverhalen en blunders uit de praktijk te laten zien. Van ons krijg jij veel tips en trucs om je socials binnen jouw organisatie of school tot een succes te maken.

Dit levert het je op

Na de training weet je precies wanneer je welk social mediakanaal moet gebruiken.

  • Je hebt handige bouwstenen om zelf de perfecte post te maken.
  • Je kunt koppen maken die mensen zeker aanklikken.
  • Je weet wat wel en wat niet werkt op social media.

Je social berichten laten schrijven óf checken?

Geen tijd of zin om zelf de teksten voor je socials te schrijven? Of wil je graag nog een extra ‘check’? Doen we graag voor je. Benieuwd wat wij op ’t gebied van copywriting allemaal voor je kunnen betekenen?

Deze socialexperts hebben wij al blij gemaakt met een training schrijven voor social media

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar?

Om knallers van teksten te schrijven voor je socials? Gaaf!

Scroll naar boven