• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus offerte schrijven

Je hebt een goed gesprek gehad met een potentiële klant. En je mag diegene een voorstel sturen. Kun je de juiste woorden niet vinden voor het schrijven van je offerte? Of vind je het schrijven van offertes gewoon lastig? Met onze cursus offerte schrijven leer jij hoe je winnende offertes schrijft.

Meer weten?

Over de cursus offerte schrijven?

Offertes

Een offerte. Of beter gezegd: een voorstel. Je hebt er vast wel eens mee te maken binnen je organisatie. En als je er een schrijft, wil je natuurlijk een overtuigend akkoord. Een dikke vette handtekening. Maar vind je het schrijven van een goeie offerte lastig? Kom je niet snel tot de clou? En bestaat je voorstel uit meerdere pagina’s met lange zinnen? Dat is niet wat je wilt. Je potentiële klant moet lekker door je offerte heen lezen. Korte zinnen. Gelijk to the point komen. Weten waar die aan toe is. En natuurlijk: enthousiast worden. Zo krijg jij met plezier die handtekening.

1000x800_0010_IMG_4150 kopiëren

Wat kun je verwachten?

De training duurt een dagdeel. Hierin krijg je wat theorie. Geen saaie, maar regelrechte eyeopeners. En je gaat heel veel schrijven. Je neemt je eigen werk mee. En je krijgt feedback van de trainer(s) en medecursisten. We werken aan de hand van een heldere checklist die je in de praktijk kunt gebruiken.

Dit levert het je op

Nadat je de training hebt gevolgd kun je het volgende:

  • Je weet hoe je een goede offerte schrijft, waardoor jij die handtekening krijgt.
  • Je weet hoe je een goede offerte schrijft volgens een heldere structuur.
  • Je gaat totaal anders naar je eigen teksten kijken.
  • Je krijgt een praktische checklist die je kunt gebruiken in de praktijk.

Copywriting

Geen tijd of zin om zelf je offerte te schrijven? Doen wij het toch voor je? Wat je daarvoor terugkrijgt? Een kort, maar krachtig financieel voorstel voor je potentiële klant.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een schrijftraining

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Het is tijd …

… Om écht een blitsende offerte te leren schrijven. Zo’n eentje waar je potentiële klant met plezier een handtekening onderzet. Leren hoe je die schrijft?

Scroll naar boven