• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus creatief schrijven

Je wilt graag dat jouw tekst iets bij je lezer teweegbrengt. Een glimlach. Een frons. Een blik van herkenning. Maar misschien lukt jou dit niet altijd. Je vindt schrijven lastig. Of weet de juiste, pakkende woorden niet te vinden. Met onze training creatief schrijven helpen wij je. Binnen no-time schrijf jij aantrekkelijke teksten. Waarmee jij de lezer verovert.

Meer weten?

Over hoe jij jouw schrijfskills het beste ontwikkelt?

Verhalen schrijven

Een goeie tekst begint met een mooie titel. De eerste zin moet speciaal zijn. Want die trekt jouw lezer je tekst in. Ook de tussenkopjes moeten je lezer boeien. En wat denk je van de laatste zin? De uitsmijter moet perfect zijn. Want daarmee trek je de lezer over de streep. Met het doel dat jij met jouw verhaal wilt bereiken.

1000x800_0003_IMG_3192

Schrijfcursus

Hoe zit het met jouw teksten? Heb je het idee dat ze tot de verbeelding spreken? Of is jouw tekst een dertiende in een dozijn? Zou je zelf aan je tekst beginnen?

Waarschijnlijk gebeurt er in de organisatie waar jij werkt elke dag heel veel. Of je nou op een school, een ziekenhuis, een technisch bedrijf of bij een theater werkt. Het is de moeite waard om verhalen over je organisatie te schrijven. Verhalen over hoe het er aan toe gaat binnen je organisatie. Over de mensen die er werken. Waarom jij de beste keus bent voor je klant. En wat dacht je van commerciële teksten? Dit alles doe je niet op een zakelijke manier. Maar juist heel creatief en persoonlijk. Hoe je dat aanpakt leer je tijdens de schrijfcursus.

Wat kun je verwachten?

Binnen een dagdeel leer jij al anders schrijven. We starten de training met wat theorie. Geen saaie, maar regelrechte eyeopeners. Tips waar jij écht iets aan hebt. Waardoor je gelijk anders naar je eigen teksten gaat kijken. Maar je neemt ook je eigen schrijfwerk mee. Hierop krijg je feedback van de trainer(s) en medecursisten. We werken aan de hand van een heldere checklist die je in de praktijk kunt gebruiken. Je staat versteld van je eigen creativiteit.

Duur training creatief schrijven

De cursus creatief schrijven duurt 3,5 uur. Met een terugkomdagdeel van 1,5 uur. Doel van deze laatste dag? Jij neemt je ultieme teksten mee. Daar lopen we samen doorheen. We zetten de puntjes op de i.

Teksten laten schrijven óf checken?

Geen tijd of zin om zelf je teksten te schrijven? Of wil je graag nog een extra ‘check’? Doen we graag voor je. Benieuwd wat wij op ’t gebied van copywriting allemaal voor je kunnen betekenen?

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een schrijftraining

| Stichting Carmel College
| Stichting Koe
| Stichting Brigantijn
| FNV
| Dura Vermeer
| Landal Greenparks
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar?

Om teksten te schrijven waarmee jij je lezer verovert? Jouw doelgroep prikkelen met jouw verhaal? Gaaf! Wij helpen je graag.

Scroll naar boven