Bloggen voor je organisatie - Taaluilen
  • 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus bloggen voor beginners

Bloggen voor je organisatie of school? Goed idee. Mensen vinden het leuk om persoonlijke verhalen te lezen. Hoe het gaat in je school. Of verhalen van werknemers binnen je organisatie. Maar je wil natuurlijk wel dat jouw blogs gelezen worden. Met onze training bloggen voor beginners leren wij je pakkende en aantrekkelijke blogteksten schrijven.

Meer weten?

Over hoe jij het beste knetterende blogteksten schrijft?

Zakelijk bloggen

Feit is: iedereen die kan schijven, kan bloggen. Want het is jouw verhaal. Of dat van je school of organisatie. Natuurlijk moet wel het zakelijke belang naar voren komen.

Op elke school en in elke organisatie wemelt het van de mooie verhalen. Unieke verhalen die de moeite zijn om te vertellen. Lezers zijn geïnteresseerd in menselijke verhalen. Want wat zie je liever? Een commerciële tekst vol beloftes over kwaliteit, service en lage prijs? Of een blog die een kijkje geeft achter de schermen van een organisatie of school? Hoe is de cultuur? Hoe werken mensen samen? Waarom is deze school de beste keus voor mijn kind? Of hoe komt een product of dienst tot stand? Voor een lezer verandert een organisatie door het lezen van dit soort verhalen in een plek waar mensen mooie dingen doen. Zo begint jouw school of organisatie te leven.

1000x800_0010_IMG_4150 kopiëren

Cursus blog schrijven

Je leert in slechts één dag hoe je gericht en effectief een blog schrijft. Eentje die gelezen wordt. Tijdens de training krijg je voldoende handvaten. Door veel te bloggen en oefenen, kun jij je eigen fanbase creëren. Je lezers zullen gaan uitkijken naar je nieuwe blog.

Wat je kunt verwachten

Je leert schrijven vanuit het ‘waarom’. En wanneer iets waarde heeft voor de lezer. Maar ook leer je pakkende blogteksten schrijven waarbij de lezer doorleest. En niet afhaakt. Dit doe je door je in de lezer te verplaatsen. En het einde? Dat moet goed zijn. Met een knaller graag.

Blogs laten schrijven

Geen tijd of zin om zelf je blogs te schrijven? Doen wij ’t toch voor je? Stuur ons alle informatie en wij gaan voor je aan de slag.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een cursus bloggen

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar?

Om te leren hoe je goeie blogs schrijft?

Scroll naar boven