• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus aanbesteding schrijven

Misschien heb jij er binnen je organisatie mee te maken. Het schrijven van aanbestedingen. Natuurlijk wil jij dat de beoordelaar jouw organisatie de aanbesteding gunt. Dan is ’t belangrijk om een aantrekkelijke aanbesteding te schrijven. Zo’n eentje die écht gericht is op de lezer en beoordelaar. Kort. Krachtig. En aantrekkelijk. Hoe je dat doet? Wij leren het je.

Meer weten?

Over hoe je aantrekkelijke aanbestedingen schrijft die je gegund worden?

Schrijfcursus

Schrijven is praten op papier. Hoe zou jij aan de beoordelaar vertellen waarom hij jouw organisatie die aanbesteding moet gunnen? Precies dát leer je opschrijven. En weet je dat je dan al een heel eind bent? Natuurlijk kijken we ook naar het doel, de scope en de overige aanbestedingscriteria. Stap voor stap bespreken we wat belangrijk is om te benoemen in je aanbesteding. Én hoe je dit zo aantrekkelijk mogelijk opschrijft. Je krijgt tips hoe je gericht kunt schrijven aan de beoordelaar. Hoe neem je de lezer van begin tot eind mee in jouw verhaal. Hoe overtuig jij de beoordelaar voor joú te kiezen. Dat en nog meer leer je.

1000x800_0010_IMG_4150 kopiëren

Duur training

De training aanbesteding schrijven duurt een dagdeel. Je neemt hierbij een aanbestedingstekst mee waar je mee bezig bent. Eerst krijg je wat schrijftheorie. Geen saaie, maar regelrechte eyeopeners. Tips waar jij écht iets mee kunt. En waardoor je meteen anders naar je aanbesteding gaat kijken. Hierna gaan we met jouw aanbesteding aan de slag. Je ontvangt feedback van de trainer en eventuele medecursisten. Tot slot krijg je nog tips mee hoe je de volgende keer het best aan het schrijven van je aanbesteding kunt beginnen.

Copywriting

Geen tijd of zin om zelf je aanbesteding te schrijven? Doen wij ’t toch voor je? Stuur ons alle informatie en wij gaan voor je aan de slag.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een schrijftraining

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar?

Om te leren hoe jij aanbestedingsteksten schrijft die jouw organisatie gegund worden? Gaaf! Wij helpen je graag.

Scroll naar boven