• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus presenteren

Van diaschuiver naar entertainer. Inspireer én raak je publiek.
Vind je het lastig om voor een groep te staan en je verhaal te vertellen? En wil je graag je presentatie skills ontwikkelen? Dan is onze cursus presenteren echt iets voor jou.

Meer weten?

Over hoe jij op succesvolle wijze presenteert?

Leren presenteren

Herken je het? Je ziet iemand een presentatie voor een enorm publiek geven. Geen greintje spanning te ontdekken. Alsof het hun tweede natuur is. Een presentatie die ook nog eens van begin tot het einde boeit. Dat wil jij ook kunnen. Toch?

Een voorlichting geven aan een groep ouders. Of die klant inpakken met een presentatie. Constant de aandacht van je doelgroep vast weten te houden. Je leert het allemaal tijdens onze presentatietraining. Want weet je: als een ander het kan, kan jij het ook. Als je maar weet waar je op moet letten. Daar helpen wij je bij.

1000x800_0000_IMG_4171

Wat kun je verwachten?

Presenteren gaat over het vertellen van jouw verhaal. Of die van je organisatie. Je wilt niet dat je publiek afhaakt. Jouw boodschap moet écht overkomen. Dit vraagt wat van jouw presentatievaardigheden. Daar gaan we mee aan de slag. We beginnen met algemene tips. Daarna gaan we oefenen in een veilige groep. En onthoud: iedereen zit in hetzelfde schuitje en wil leren. Uiteindelijk leer je echt goed presenteren. Op een menselijke en makkelijke manier.

Dit levert het je op

Nadat je de training hebt gevolgd kun je het volgende:

  • Vol vertrouwen presenteren vanuit het waarom.
  • Een verhaal overbrengen vanuit de behoefte van je publiek.
  • Beeldend presenteren in plaats van een feitelijk saai verhaal opdreunen.
  • Verrassend zijn. Dichtbij je publiek komen.
  • De aandacht van je publiek vangen. Én vasthouden.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een presentatietraining

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar?

Om te leren hoe je op je best voor een groep kan staan? Hoe jij je doelgroep prikkelt met jouw verhaal? Gaaf! Wij helpen je graag.

Scroll naar boven