Cursus loggen - Taaluilen
  • 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Cursus loggen

Een logger is een communicatie-expert bij crisissituaties. Communicatie binnen een organisatie is belangrijk. Maar soms is het van levensbelang. Zoals in een ziekenhuis bijvoorbeeld. Ben jij een baken in zee als het even lastig wordt? Met onze cursus loggen weet jij juist te communiceren in noodsituaties.

Meer weten?

Over hoe jij het best communiceert in crisissituaties?  

Loggen

Het zal maar gebeuren. Apparatuur in de operatiekamer die ineens uitvalt. Of het stokken van apparatuur op de IC. Haast is geboden om snel een oplossing voor het probleem te vinden. Of patiëntgegevens die ineens inzichtelijk zijn. Belangrijk om op deze momenten daadkrachtig te communiceren en op zoek te gaan naar een probleemoplossing. Hoe geef je in een korte en duidelijke samenvatting door wat het probleem is? Wat zijn de gevolgen van dit probleem? Wie zijn de belanghebbenden? Een logger denkt mee. Schrijft mee. En handelt in verbanden. Wij leren je hoe jij dit op de juiste manier doet.

1000x800_0003_IMG_3192

Dit levert het je op

Je kunt gestructureerd handelen en schrijven.

Deze ziekenhuizen hebben wij al blij gemaakt met een cursus loggen

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar?

Om te leren hoe jij op je best communiceert in crisissituaties? Wij helpen je graag.

Scroll naar boven