• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Trainingen

Ráák communiceren naar je doelgroep. Dat is wat je wilt. Toch? Onze communicatie trainingen zorgen ervoor dat jij menselijk en makkelijk leert communiceren. Je doelgroep kan niet meer om je heen. Ze worden geprikkeld to the max.

Meer weten?

Over hoe je raak communiceert naar je doelgroep?

Communicatie

Je doelgroep triggeren om voor jou te kiezen. Je verhaal duidelijk overbrengen naar je publiek. Communicatie speelt een belangrijke rol binnen iedere organisatie. Fysiek, zoals bij een presentatie of een vlog. Maar ook digitaal. Zoals de tone of voice van je website en andere communicatiemiddelen.

1000x800_0011_IMG_4165 kopiëren

Cursussen

Bam! Je doelgroep verpletteren met communicatie? Helpen wij je bij. Graag zelfs. Hoe? Met onderstaande cursussen.

In snel tempo je schrijfvaardigheid ontwikkelen? Met deze cursus groei jij toe naar een eigen schrijfstijl. Je werkt aan je eigen teksten. Daardoor leer je terwijl je met je dagelijkse werk bezig bent. We noemen dat win-win.

Schrijven van pakkende teksten. Een flitsende offerte, mail of nieuwsbrief. Een vak apart. Want hoe pak je die ene leverancier nou echt bij de lurven? Of op welke manier zorg je dat die potentiële klant gewoonweg niet om je heen kan? Dat leren we je.

Een presentatie geven die indruk maakt op je publiek. Zo’n eentje waar niemand afhaakt en helemaal opgaat in jouw verhaal. Na deze training ga jij vol zelfvertrouwen je succesvolle presentatie in.

Soms is communicatie van levensbelang. Zoals bij het uitvallen van apparatuur in een operatiekamer. Belangrijk is om op deze momenten daadkrachtig te communiceren. Een korte, duidelijke samenvatting van het probleem en de gevolgen. Wij leren je hoe je dit op de juiste manier doet.

Je hebt er vast weleens over nagedacht. Hoe kijken de kinderen en ouders naar jouw school? En naar jou? Ofwel: hoe hebben ze het erover aan de keukentafel. En ook belangrijk: hoe kun je dat beïnvloeden? Dat is trouwens makkelijker dan je denkt. Wij helpen je graag.

Je wilt vloggen. Verdergaan dan alleen het verspreiden van informatie. Jouw doelgroep prikkelen met een goede film + je persoonlijke touch. Na onze workshop ben jij een vlogwonder

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met een training

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Zijn we een match?

Durf je het aan? Gaaf! Wij ook. Samen sparren?

Scroll naar boven