Webteksten en offline teksten laten schrijven

Tekstschrijven

Twijfel je of je tekst foutloos is? Zoek je mooiere zinsconstructies? Moet je tekst krachtiger en veelzeggender? Of gewoon korter? De Taaluilen helpen je op drie manieren.

Wij maken je teksten knapper dan ooit tevoren.

Corrigeren van teksten

Teksten zonder taalfouten, stijlfouten en foutief leestekengebruik. Dat staat wel zo professioneel. De Taaluilen corrigeren je tekst in korte tijd. Stuur je tekst op naar info@taaluilen.nl en wij doen je vandaag nog een voorstel!

Redigeren van teksten

Zinnen die lekker lopen en een logische opbouw kennen. In de juiste toon, passend bij het medium waarin de tekst verschijnt. En natuurlijk ook helemaal foutloos. Dat is het resultaat na de redactieronde. Natuurlijk kost dat wel iets meer tijd dan alleen taalfouten corrigeren. Maar dan nog zal het je meevallen. Stuur je tekst op naar info@taaluilen.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Redigeren van teksten

We halen alles uit de kast om je tekst naar een (nog) hoger niveau te tillen. We brengen structuur en samenhang aan, en zorgen voor kracht en originaliteit. We verdiepen ons in het onderwerp en herschrijven je tekst op basis van jouw instructies en briefing. Voor een tekst die scoort, neem je snel contact op met de Taaluilen.

Taaluilen Woordmerk

Combi met schrijfcoaching

Natuurlijk is het prachtig als je vandaag nog over een mooie en goede tekst beschikt. Nog mooier is het, als je dat de volgende keer of de keer daarop zelf kunt. Hier stellen we samen met jou een stappenplan voor op.

  • De eerste tekst schrijven we bijvoorbeeld allebei apart. We vergelijken ze en bespreken ze tot in detail in een sessie van één à anderhalf uur. Daarbij komen vanzelf alle punten aan de orde die mogelijk voor jou moeilijk of een valkuil zijn.
  • De tweede tekst schrijf jij alleen. We bespreken hem weer samen en zetten de puntjes op de i.
  • De derde tekst schrijf je ook weer zelf, maar dit keer verloopt de revisie via de mail.

Zo ontwikkel je in snel tempo je schrijfvaardigheid en groei je toe naar een eigen schrijfstijl. En het mooie is: je bent gewoon bezig met je dagelijkse werk! Aan het einde van de rit zijn je teksten klaar.

Jouw organisatie tot leven brengen? Wij helpen je.

Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. 
Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen.
Teamwork Logo
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Cabo Logo
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Scroll naar top