Bloggen voor je bedrijf

Iedereen kan bloggen

Blogs schrijven die gelezen worden. Van lezers fans maken. Klanten winnen door zakelijke blogs met een persoonlijk tintje. Een grote schare volgers krijgen. Het kan allemaal dankzij de training ‘Bloggen voor je bedrijf’.

“Ja, tuurlijk is bloggen succesvol, maar ik zou niet weten hoe ik moet beginnen.” Dat is een reactie die wij vaak krijgen. Bij Taaluilen vinden we dat iedereen kan bloggen.

Maak fans van je lezers

Wij laten je zien dat ook jij een blog kunt schrijven die gelezen wordt.

Laat je bedrijf zien in een blog

Met een blog geef je de lezer een kijkje in je ziel. Je persoonlijke ziel, of de ziel van je bedrijf. Een gelikte commerciële tekst lijkt vaak de beste keuze. Maar wat zie je liever? Een commerciële tekst vol beloftes over kwaliteit, service en lage prijs, of een blog die een kijkje geeft achter de schermen van een bedrijf. Lezers zijn geïnteresseerd in menselijke verhalen. Hoe is de cultuur binnen een bedrijf? Hoe werken mensen samen? Hoe komt een product of dienst tot stand? Voor een lezer verandert een onderneming door dit soort verhalen in een plek waar mensen mooie dingen doen. Zo begint jouw bedrijf te leven. Bloggen dus!

Bloggen is puur

Bloggen hoeft niet gelikt te zijn. Bloggen gaat namelijk over jouw verhaal. Het is persoonlijk en dat maakt het zo leuk. Je mag schrijven vanuit jezelf. Dat wil trouwens niet zeggen dat er bij een blog geen zakelijk belang mag zijn. Integendeel! Je kunt het unieke van jouw bedrijf, product of werkwijze juist perfect overbrengen via een blog.

Iedereen kan bloggen

Bloggen is te leren. Er zijn voldoende handvatten en tijdens onze training ‘Bloggen voor je bedrijf’ delen we die graag met je.

Fanbase

Leer in slechts één dag hoe je gericht en effectief een blog schrijft. Een blog die gelezen wordt. Bouw een grote schare volgers op die reikhalzend uitkijken naar jouw nieuwe blog. Het kan echt! Door te blijven oefenen en schrijven kun je je eigen fanbase creëren. Wie wil dat nu niet?

Inhouse in jouw bedrijf of bij ons op locatie

Wij bieden deze training aan als inhouse training. Wij komen langs of je werkplek om je samen met een groep collega’s te trainen. Liever een training bij ons op locatie? Geen probleem! In Raalte hebben wij alle faciliteiten voor een succesvolle training.

Taaluilen Woordmerk

Jouw organisatie tot leven brengen? Wij helpen je.

Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. 
Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen.
Teamwork Logo
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Cabo Logo
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Scroll naar top