Schrijftrainingen en copywriting

Zelf beter leren schrijven of (web)teksten laten schrijven

Projecten draaien, mails beantwoorden en klanten te woord staan. Een dag is zo om. Vaak blijven teksten voor de website, brochure of flyer liggen. Zeker als het niet je grootste hobby is.  Bovendien heb je er ook niet voor geleerd. Toch?

Oehoe

Wij staan te fladderen om jou te helpen.

Zoek jij iemand die voor jouw bedrijf alle tekstproducties kan doen? Of ben je bezig met een nieuwe site en kunnen je teksten ook wel een metamorfose gebruiken? Allemaal redenen om Taaluilen in te schakelen.

Onze copywriters weten alles van teksten voor het web. Bijvoorbeeld aan welke eisen van vindbaarheid (SEO) teksten moeten voldoen. Daarnaast hebben wij jarenlang ervaring in het schrijven van brochures, folders, glossy’s en magazines.

We gaan uitgebreid kennismaken. Want pas als we jouw bedrijf leren kennen, weten welke schrijfstijl past. We analyseren wat beter kan en maken samen een plan. Daar worden we beide enthousiast van. Toch?

Je hebt best wat schrijfervaring. Toch doe je er eigenlijk wat te lang over. En het resultaat? Mwah. Klanten reageren bijvoorbeeld nauwelijks. En offertes gaan vaak niet door. Wat zou je graag beter leren schrijven. Maar wel snel! Want je hebt niet alle tijd.

We helpen je bij:

Tekstproducties scholen

Je bent trots op je school. Je verhaal klinkt als een klok. Maar hoe breng je dit nou over? Hoe vertel je ouders op een menselijke en makkelijke manier over je school en onderwijs? 

Webteksten en offline teksten laten schrijven

Twijfel je of je tekst foutloos is? Zoek je mooiere zinsconstructies? Moet je tekst krachtiger en veelzeggender? Of gewoon korter? De Taaluilen helpen je op drie manieren.

Verbeter jouw tekstschrijf-skills door onze schrijftrainingen:

Bloggen voor je bedrijf

Blogs schrijven die gelezen worden. Van lezers fans maken. Klanten winnen door zakelijke blogs met een persoonlijk tintje. Een grote schare volgers krijgen. Het kan allemaal dankzij de training ‘Bloggen voor je bedrijf’.

Creatief schrijven (bloggen)

Heb je er soms ook schoon genoeg van? Van die teksten die je dagelijks om de oren vliegen. Van die teksten waar je niet eens aan begint. De titel is saai, de eerste zin is saai. Je hebt niet eens de moed om met lezen te beginnen.

Memo schrijven

‘Een goed memo draagt bij aan een effectieve besluitvorming’. In ons landje worden per dag duizenden memo’s geschreven. Maar vaak schieten memo’s hun doel voorbij. Ze zijn te lang en vaak weet de lezer niet wat hij ermee moet.

Schrijftraining S1 - S4

Dat valt nog niet mee; een tekst schrijven die ook echt gelezen wordt. Laat staan dat je een tekst schrijft waar de lezer plezier aan beleeft. Kijk maar eens hoe je zelf met al die teksten omgaat die dagelijks op je afkomen.

Schrijven bij verandering

Wanneer een organisatie sterk in beweging is, worden er keuzes gemaakt die grote gevolgen hebben voor de organisatie en de medewerkers. Daarom is voor leidinggevenden de (schriftelijke) communicatie van groot belang. 

Schrijven voor social media

Net voor het weekend post je een bericht op social media. Jullie hebben een prijs in de wacht gesleept voor duurzaam bouwen. Het aantal likes valt je enorm tegen. Wat ging er mis?

Snel beter schrijven

Teksten die gelezen worden. Dat is nog best lastig. Kijk maar eens hoe je zelf met al die teksten omgaat die dagelijks op je afkomen. Soms begin je er niet eens aan. En denk maar niet dat er op jouw teksten anders gereageerd wordt.

Scroll naar top