Referenties

"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
"Willem inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is zijn devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
"Willem is wat je noemt een doorleefde Taaluil. Vak- en taalkennis komen onlosmakelijk met zijn humor mee. Praktische voorbeelden, oefeningen, vlot gebracht en in leuke vorm verpakt."
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam sed rhoncus elit. Aenean massa diam, mollis et ultricies ut, rutrum egestas est. Vestibulum interdum magna odio.”
Mooi om mee te mogen maken hoe Lars ieder individuele bijdrage van de leerlingen positief weet te benaderen. Deze houding geeft hen veel zelfvertrouwen en ruimte om zelf aan de slag te gaan.
Lars heeft goed naar onze wensen geluisterd en daarnaast ook voor aansluiting met onze jonge doelgroep gezorgd. Hij heeft ons weten te verrassen met een video die duidelijk weergeeft hoe bruisend en springlevend Pabo Saxion is. Wij kunnen Lars dan ook van harte aanbevelen.
Scroll naar top