Referenties

Referenties

Schrijf eens even normaal joh!

Tips en tricks om schrijven leuker te maken. En je teksten ijzersterk.

Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. 
Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen.
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Willem voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Willem wat ons betreft prima samen."
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Willem Verdaasdonk tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Willem leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
"Willem leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Zijn recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
"Willem inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is zijn devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
"Willem is wat je noemt een doorleefde Taaluil. Vak- en taalkennis komen onlosmakelijk met zijn humor mee. Praktische voorbeelden, oefeningen, vlot gebracht en in leuke vorm verpakt."
Fijne samenwerking, korte lijnen en echt meedenken. Samen met Taaluilen maak je authentieke video's die mensen raken. Knap hoe Lars de unieke sfeer van elk van onze vijf locaties goed in film heeft weten te vangen.
Mooi om mee te mogen maken hoe Lars ieder individuele bijdrage van de leerlingen positief weet te benaderen. Deze houding geeft hen veel zelfvertrouwen en ruimte om zelf aan de slag te gaan.
Scroll naar top