• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Portaalvrees en trage zinnen

  • Door Taaluilen
  • 02 mei 2014
portaalvrees

trage zinnen

Wist je dat je aan portaalvrees lijdt als je zinnen schrijft met een lange aanloop? Het is een vervelende kwaal, maar gelukkig is er snel wat aan te doen. Gewoon alle overbodige ballast weggooien, zoals in de voorbeelden hieronder. Zinnen winnen namelijk aan kracht als je snel ter zake komt.

Trage zinnen

Er zijn van die zinnen waarvan je kunt zeggen dat ze moeizaam op gang komen.

Ik schrijf u deze brief omdat ik een klacht heb over de sollicitatieprocedure.

Het is zo dat ik ontevreden ben over de vergoeding voor nachtdienst.

Vlotte zinnen

Sommige zinnen komen moeizaam op gang.

Ik heb een klacht over de sollicitatieprocedure.

Ik ben ontevreden over de vergoeding voor nachtdienst.

Meer over

Deel dit artikel

Scroll naar boven