• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Waarom wij?

Omdat wij jou helpen met communicatie in de breedste zin van het woord. Van schrijftrainingen en copywriting. Tot missie- en visietrajecten en communicatietrainingen. Wij zijn je rechterhand.

Meer weten?

Over hoe we jouw organisatie kunnen helpen met rake communicatie?  

Zo doen we dat

  • Moeite om je school of organisatie een gezicht te geven? Formuleren we samen een missie en visie. Dit vertalen we door naar jullie organisatie zodat het hemelsbreed gedragen wordt.
  • Is schrijven niet echt wat voor jou? Wij leren het je. Op een menselijke en makkelijke manier. Je gaat het nog leuk vinden ook! Van bloggen en offertes tot rake teksten voor social media.
  • Echt geen tijd om zelf teksten te schrijven? Schrijven wij ze toch voor je? We voorzien al je communicatiemiddelen van een APK. Of schrijven nieuwe teksten die goed smoelen.
  • Een toffe promotiefilm, hippe vlogvideo of het geven van de meest impactvolle presentatie. Wij laten je organisatie shinen. Op jouw gewenste manier natuurlijk.
1000x800_0009_IMG_4126 kopiëren

Waar wij ’s morgens ons bed voor uit komen?

Organisaties laten winnen op waarde.

De taaluilen

Trainen. Luisteren. Aantrekkelijk schrijven. Onderwijskundige- of bedrijfskundige vraagstukken oplossen. Teams naar een hoger niveau tillen. We doen ‘t graag. Maar iedere taaluil heeft zijn eigen expertise. Benieuwd wie jou waar bij helpt?

Deze klanten gingen je voor

Teamwork Logo
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
Cabo Logo
Hoogeboom Raalte Logo
communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Klaar?

Om impact te maken met je organisatie? Op zo'n manier dat je doelgroep niet meer om je heen kan? Wij ook!

Scroll naar boven