• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Onderwijs

Rake communicatie voor scholen. Jullie onderscheidende verhaal naar leerlingen en ouders overbrengen. Van sessies over missie en visie tot het schrijven van aantrekkelijke schoolgidsen. Wat kunnen we voor jou doen?

Meer weten?

Welke impact kunnen we maken voor jouw school of boven schoolse organisatie?

Visie en missie

Een duidelijke missie en visie. De basis van een sterk onderwijsconcept. Samen ontdekken we het onderscheidend vermogen van jullie school. Uitkomst? Een goed onderbouwd schoolplan. Met daarin een scherpe missie, visie, belangrijke onderwijspijlers en heldere doelstellingen. Benieuwd hoe dit traject eruitziet?

Team­ontwikkeling

Als school wil je een sterk team. Scherp op de inhoud. Alles tegen elkaar durven zeggen. Dé ingrediënten voor een professioneel onderwijsteam. En nog meer. Wij geven je tools voor teamontwikkeling. Resultaat? Een hecht onderwijsteam met oog voor het onderwijs én voor elkaar.

Promotiefilm maken

Een promofilm om je school te laten zien aan leerlingen en ouders. Een virtuele rondleiding. Helemaal van deze tijd. En beelden zeggen nou eenmaal duizend keer meer dan woorden. Wij maken je promotiefilm. Wil je dat we ook meedenken over het script? Doen we. Graag zelfs.

Schoolgids

Ouders vertellen over je school en onderwijs. Dat kan met een ‘profileringsboekje’. Een makkelijk leesbaar boekje waarin je ouders en leerlingen vertelt over je onderwijsconcept. Ideaal om mee te geven tijdens een kennismakingsgesprek. Wij vertalen jullie verhaal door naar heldere, makkelijke teksten voor ouders.

communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar om écht impact te maken met je organisatie?

Wij wel. Laat ons je helpen jouw verhaal te vertellen aan je doelgroep. Zo’n eentje waar ze niet meer omheen kunnen. Even bij elkaar zitten en sparren?

Scroll naar boven