• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Non-profit en zorg

In deze branche is communicatie heel belangrijk. Soms zelfs van levensbelang. Daarom moeten je teksten echt gelezen worden. Begrepen worden. Én je doelgroep raken.

Meer weten?

Welke impact kunnen we maken voor jouw organisatie? 

Schrijfcursus

Zakelijke teksten. Zoals een memo schrijven. Een zakelijke mail. Of een bericht bij een belangrijke interne- of externe verandering. In deze branche is communicatie van groot belang. Dus jouw doelgroep moet je tekst lezen én begrijpen. Wij leren jullie aantrekkelijk schrijven voor je doelgroep.

Copywriting

Weinig tijd voor een offerte? Of voor het schrijven van een aanbesteding? Misschien vind je schrijven gewoon lastig. Gelukkig heb je ons. Jouw tekstschrijver. Van SEO website teksten tot zakelijke brieven en memo’s. Als tekstbureau redigeren of corrigeren we ook jouw teksten. Net waar jij behoefte aan hebt.

Cursus loggen

Soms is communicatie van levensbelang. Zoals bij het uitvallen van apparatuur in een operatiekamer. Belangrijk is om op deze momenten daadkrachtig te communiceren. Een korte, duidelijke samenvatting van het probleem en de gevolgen. Wij leren je hoe je dit op de juiste manier doet.

Teamontwikkeling

Een professioneel team. Scherp op de inhoud. Alles tegen elkaar durven zeggen. Het zijn dé ingrediënten voor een sterk team. Wij geven je tools voor teamontwikkeling. Resultaat? Een hecht team dat professioneel handelt. Met oog voor elkaar. Ook in crisissituaties.

communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Ben je klaar om écht impact te maken met je organisatie?

Wij wel. Laat ons je helpen jouw verhaal te vertellen aan je doelgroep. Zo’n eentje waar ze niet meer omheen kunnen. Even bij elkaar zitten en sparren?

Scroll naar boven