Liefde voor taal delen

  • Door Taaluilen
  • 23 mei 2016
doe mee

doe mee

Ongelooflijk! 1.498 mensen hebben zich in de afgelopen maanden ingeschreven voor de Taalalert.
Een mega-eer. 1.498 mensen die hun schrijfvaardigheden willen verbeteren. Die zich ook een beetje taaluil voelen.
Vinden we geweldig. Welkom bij de Taaluilen-club.

Liefde voor taal delen

Wij geloven dat iedereen beter kan worden in taal. Dat daardoor de communicatie tussen mensen beter verloopt. En dat is makkelijker als je een beetje van die taal houdt. Daarom willen wij bij iedereen de liefde voor taal vergroten. Help je mee?

Doe mee!

Wil jij een handje helpen? Dat kan! Maak je een taaluil gelukkig mee.
Blog lekker met ons mee. Misschien heb je een taaltip, schrijf- of communicatieadvies dat je met de wereld wil delen. Verwonder je je over een bepaald woord. Of heb je een leuke anekdote. Schroom niet en stuur je hersenspinsels naar info@taaluilen.nl. Daar wordt de website nog mooier mee.

Goede ideeën? Horen we altijd graag. Heb je iets bijzonders gelezen, of mis je nog een tip of advies? Je weet ons te vinden.

Vertel het verder

Ken je iemand die zijn schriftelijke vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, zakelijk of privé?
We geven trainingen en workshops, organiseren evenementen en zijn ervaren tekstschrijvers.
Meer informatie hierover vind je op onze Taaluilenacademie.

Dank je wel voor je steun!

Hartelijke groeten,

Taaluilen Joke Zwaal en Willem Verdaasdonk

Meer over

Deel dit artikel

Vond je dit interessant?

Abonneer je op de Taalalert. Dan krijg je regelmatig leerzame artikelen in je mailbox. Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.

Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen. Meer daarover in onze privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Gerelateerde artikelen

‘Mogen’, hoeft lang niet altijd

‘Mogen’, hoeft lang niet altijd

mo·gen (mocht, heeft gemogen) 1 tot iets in staat zijn: er mogen zijn er aantrekkelijk uitzien 2 kunnen: zich mogen verheugen in grote populariteit3 het recht, de toestemming hebben: van mij mag het ik vind het goed; wat mag het zijn? vraag van een verkoper in een winkel4 (van een persoon) wel aardig vinden: ik mag hem wel5 mogelijk zijn: het mag wel waar zijn; het heeft niet zo mogen zijn verzuchting als iets prettigs niet is gebeurd; dat mocht je willen! schamper commentaar op …

‘Mogen’, hoeft lang niet altijd Lees verder »

Read More
Onze geschiedenis is saai en voorspelbaar

Onze geschiedenis is saai en voorspelbaar

Vaak zien we van die standaard webtekstjes: ‘Onze geschiedenis’. Op zich goed om op je website te zetten hoe jouw organisatie uit het ei is gekropen. Geen organisatie is op dezelfde manier ontstaan, dus je kunt je lekker onderscheiden. Maar doe het dan wel goed.  Een paar tips: Noem het niet ‘onze geschiedenis’, maar ‘ons …

Onze geschiedenis is saai en voorspelbaar Lees verder »

Read More
Over social media gesproken

Over ‘social media’ gesproken

Of moet je zeggen ‘sociale media’? Goed nieuws, het mag allebei. Nederlands of Engels dus. Maakt niet uit.  Tweede vraag: ‘is het enkelvoud of meervoud?’ Als je ‘sociale media’ gebruikt is het meervoud.  Sociale media hebben een grote invloed op de communicatie. Bij ‘social media’ kun je het enkelvoud gebruiken, zeker als het lidwoord ontbreekt.Social media …

Over ‘social media’ gesproken Lees verder »

Read More
Scroll naar top