• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Klantverhalen

Samen ontdekken wat de meerwaarde van jullie school is. Het onderscheidende verhaal van jouw organisatie vertellen. Jou aantrekkelijk leren schrijven. We doen het graag. ‘t Liefst elke dag. Maar wat vinden onze klanten?

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk
SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens
Stichting Carmelcollege
Teamwork Logo
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel
Teamwork
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek
Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
Cabo Logo
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink
Cabo
Hoogeboom Raalte Logo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom
Hoogeboom Raalte

Jouw organisatie tot leven brengen?
Daar hebben wij zin in!

Onze klanten

Deze organisaties hebben wij al geholpen met rake communicatie.

Teamwork Logo
Tjongerschans Ziekenhuis Logo
Cabo Logo
Hoogeboom Raalte Logo
logo-etty-hillesum-lyceum
logo-bonhoeffer-college
logo-carmel-college-salland
logo-saxion
Scroll naar boven