• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Ik en wij door elkaar

  • Door Taaluilen
  • 18 februari 2014
Ik en wij door elkaar

Ik en wij door elkaar

Mag je in een zakelijke brief of mail ik en wij door elkaar gebruiken?

Ja, dat mag. Uitgangspunt is dat je zo veel mogelijk ik hanteert. Jij bent immers de persoon die de brief of mail schrijft en ondertekent. Je bent ook degene die de relatie met de geadresseerde onderhoudt. Je gebruikt wij als je vanuit het bedrijf schrijft, vanuit het collectief.

Een paar voorbeelden

Op 18 mei neem ik telefonisch contact met u op.
Wij kunnen de bureaus in elke gewenste kleur leveren.
Op de beurs in Keulen heb ik uitvoerig met u gesproken over innovatie in de keten.
Ons innovatievermogen hebben we te danken aan onze eigen afdeling research & development.

Meer over

Deel dit artikel

Scroll naar boven