• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Teksten laten schrijven

Schrijven zoals je praat. Menselijk. Duidelijk. Makkelijk. Zo doen wij het graag. Jij ook? Dan zijn we een match. Want wil jij je doelgroep prikkelen? Écht raken? Dan moet je lezer jouw tekst ‘voelen’. Tot in z’n tenen. Maar vind jij het lastig om zo’n tekst te schrijven? En wil je jouw teksten laten schrijven? Helpen we je bij.

Jouw teksten laten schrijven?

Wil je meer weten over het laten schrijven van je teksten? Wij kunnen je daarbij helpen. Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting.

Copywriting

Je wilt graag dat je doelgroep voor jou kiest. Naast een goed product heb je daar ook sterk geschreven teksten voor nodig. Waarom? Om je publiek te verrassen. Voor je te winnen. En te activeren. Het kan ze net over de streep trekken om voor jou te gaan. Verras je doelgroep dus met een smaakvolle tekst. Wij hebben bakken met ervaring als het gaat om korte en lange teksten. Van webteksten tot schoolgidsen. En van personeelshandboeken tot vlotte en korte blogs.

1000x800_0009_IMG_4126 kopiëren

Nu is het aan jou

Jij bent aan de beurt. Want we hebben twee vragen voor je. Eén: durf jij je teksten aan ons uit handen te geven? Zo ja? Vertel ons over je onderwerp en je doelgroep. Zoveel als jij wilt. Maken wij er een pakkend verhaal van. Dat past bij je doelgroep. Zo’n eentje dat écht gelezen wordt.

Tone of voice

Een tekst moet bij je organisatie passen. Het moet ’t zelfde karakter hebben waar jij en je team voor staan. En voor gaan. Daarom bespreken we vooraf samen met jou (en je team) de tone of voice. Met verschillende tekstjes bekijken we welke tone of voice ’t beste past. En waar jij en je team je goed bij voelen. Dat is dé basis voor het schrijven van jouw teksten. Teksten waar je organisatie zich echt mee kan identificeren.

Schrijfcursus tone of voice

Soms heb je langer de tijd nodig voor het bepalen van een tone of voice. Bijvoorbeeld als je niet weet wat je wilt of wat bij je past. Of als je ouderwets schrijft en écht iets anders wilt. Het kan ook zijn dat je er met collega’s niet uitkomt. Omdat jullie meningen in schrijfstijl verschillen. Helpen wij je graag bij. Na deze cursus heb je met je team een tone of voice bepaald. Eentje waar iedereen achterstaat.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met copywriting

“De vacaturetrainingen van Taaluilen zijn niet alleen ontzettend goed, maar het is ook erg gezellig met veel humor. Onze communicatie-afdeling bestaat uit allemaal oud-recruiters, maar we zijn al na de eerste training helemaal anders gaan schrijven. Je zag het aantal sollicitanten stijgen en we kregen het ook terug van hen. Echt een aanrader dus.”
Christy Prins | Carintreggeland
“We hadden met spoed een directiesecretaresse nodig. Daarom haakten we Taaluilen aan. Binnen twee weken hadden we 95 (!) sollicitanten binnen. Meer dan de helft sloot perfect aan. Daarop hebben we een ‘event’ kunnen organiseren en een collega aangenomen. Daarop lieten we de vacature pedagogisch medewerker herschrijven. Die zijn erg schaars. Toch vloeiden de reacties binnen en hebben we nu twee collega’s aangenomen.”
Silvia Nikamp | Kinderopvang ’t Schoapie
“We hadden de vacature manager IC een half jaar online staan en slechts 1 sollicitant, die niet aansloot. We lieten Taaluilen de tekst herschrijven en kregen veel praktische tips. Uiteindelijk hadden we zelfs keuze uit kandidaten en hebben we binnen een paar weken een nieuwe collega aangenomen.”
Wouter van de Streek | Isala Zwolle
"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork

Klaar om impact te maken met je teksten?

Waar je doelgroep niet meer omheen kan? Wij ook! Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting en leer hoe je met betere teksten en de kracht van storytelling betrokkenheid creëert bij je klanten en ze aanzet tot actie.

Whitepaper copywriting
Scroll naar boven