• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Teksten laten schrijven

Schrijven zoals je praat. Menselijk. Duidelijk. Makkelijk. Zo doen wij het graag. Jij ook? Dan zijn we een match. Want wil jij je doelgroep prikkelen? Écht raken? Dan moet je lezer jouw tekst ‘voelen’. Tot in z’n tenen. Maar vind jij het lastig om zo’n tekst te schrijven? En wil je jouw teksten laten schrijven? Helpen we je bij.

Jouw teksten laten schrijven?

Wil je meer weten over het laten schrijven van je teksten? Wij kunnen je daarbij helpen. Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting.

Copywriting

Je wilt graag dat je doelgroep voor jou kiest. Naast een goed product heb je daar ook sterk geschreven teksten voor nodig. Waarom? Om je publiek te verrassen. Voor je te winnen. En te activeren. Het kan ze net over de streep trekken om voor jou te gaan. Verras je doelgroep dus met een smaakvolle tekst. Wij hebben bakken met ervaring als het gaat om korte en lange teksten. Van webteksten tot schoolgidsen. En van personeelshandboeken tot vlotte en korte blogs.

1000x800_0009_IMG_4126 kopiëren

Nu is het aan jou

Jij bent aan de beurt. Want we hebben twee vragen voor je. Eén: durf jij je teksten aan ons uit handen te geven? Zo ja? Vertel ons over je onderwerp en je doelgroep. Zoveel als jij wilt. Maken wij er een pakkend verhaal van. Dat past bij je doelgroep. Zo’n eentje dat écht gelezen wordt.

Tone of voice

Een tekst moet bij je organisatie passen. Het moet ’t zelfde karakter hebben waar jij en je team voor staan. En voor gaan. Daarom bespreken we vooraf samen met jou (en je team) de tone of voice. Met verschillende tekstjes bekijken we welke tone of voice ’t beste past. En waar jij en je team je goed bij voelen. Dat is dé basis voor het schrijven van jouw teksten. Teksten waar je organisatie zich echt mee kan identificeren.

Schrijfcursus tone of voice

Soms heb je langer de tijd nodig voor het bepalen van een tone of voice. Bijvoorbeeld als je niet weet wat je wilt of wat bij je past. Of als je ouderwets schrijft en écht iets anders wilt. Het kan ook zijn dat je er met collega’s niet uitkomt. Omdat jullie meningen in schrijfstijl verschillen. Helpen wij je graag bij. Na deze cursus heb je met je team een tone of voice bepaald. Eentje waar iedereen achterstaat.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met copywriting

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte

Klaar om impact te maken met je teksten?

Waar je doelgroep niet meer omheen kan? Wij ook! Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting en leer hoe je met betere teksten en de kracht van storytelling betrokkenheid creëert bij je klanten en ze aanzet tot actie.

Whitepaper copywriting
Scroll naar boven