• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

SEO-teksten laten schrijven

Je doelgroep verleiden op je website. Dat is wat je wilt. Én nog meer. Namelijk bovenaan staan in de zoekresultaten. Zodat mensen je website ook écht vinden op google. Logisch dat je concurrenten dit ook willen. Dus heb je sterke teksten nodig. Laat ons je SEO-teksten schrijven. Zo kan je potentiële doelgroep je makkelijker vinden.

Meer weten?

Over SEO-teksten laten schrijven? Wij kunnen je daarbij helpen. Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting.

SEO

Jouw website heeft dus sterke teksten nodig die door zoekmachines gevonden worden. Met pakkende woorden en met SEO ben je beter vindbaar voor je potentiële doelgroep. Dat begint met de juiste titel. En goede ondertitels. Maar dat is niet alles. Tussenkoppen en de tekstinhoud zijn ook belangrijk.

SEO tekstschrijver

Maar hoe weet je dan welke trefwoorden je moet gebruiken? Daar helpen wij je bij. We starten met een zoekwoordenonderzoek. Hierbij duiken we in het hoofd van je potentiële doelgroep. De vraag is namelijk: ‘hoe zoeken zij in google naar een oplossing voor hun vraag’? Dat is ’t startschot voor onze SEO tekstschrijvers. Met bakken ervaring én feeling voor rake SEO teksten schrijven zij jouw verhaal. Hét verhaal waar jij je doelgroep mee prikkelt.

Copywriting

Nu is het de beurt aan jou. Durf jij je teksten aan ons uit handen te geven? Zo ja? Plannen we een kennismakingsgesprek in. Jij vertelt ons wat je wilt. Zoals de tone of voice en de onderwerpen die aan bod moeten komen. Wij kruipen in het hoofd van je potentiële doelgroep. Want wat willen zij? Na het gesprek doen we eerst een zoekwoordenonderzoek. Hierna gaan wij je SEO teksten schrijven. Een verhaal dat past bij je doelgroep.

Tone of voice

Maar een tekst moet ook bij je organisatie passen. Het moet ’t zelfde karakter hebben waar jij en je team voor staan. En voor gaan. We gaven al aan dat we vooraf met jou (en je team) de tone of voice bespreken. Met verschillende tekstjes bekijken we welke tone of voice ’t beste past. En waar jij en je team je goed bij voelen. Samen met het zoekwoordenonderzoek is het bepalen van de tone of voice de basis voor het schrijven van jouw teksten. Een verhaal waar je organisatie zich mee kan identificeren. En waarmee jij de beste resultaten uit je website haalt.

Schrijfcursus tone of voice

Soms heb je langer de tijd nodig voor het bepalen van een tone of voice. Bijvoorbeeld als je niet weet wat je wilt of wat bij je past. Of als je ouderwets schrijft en écht iets anders wilt. Het kan ook zijn dat je er met collega’s niet uitkomt. Omdat jullie meningen in schrijfstijl verschillen. Helpen wij je graag bij. Na deze cursus heb je met je team een tone of voice bepaald. Eentje waar iedereen achterstaat.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met copywriting

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte

Klaar om impact te maken met je teksten?

Waar je doelgroep niet meer omheen kan? Wij ook! Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting en leer hoe je met betere teksten en de kracht van storytelling betrokkenheid creëert bij je klanten en ze aanzet tot actie.

Whitepaper copywriting
Scroll naar boven