Schrijven aanbesteding - Taaluilen
  • 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Schrijven aanbesteding

Als je begint met het schrijven van een aanbesteding, wil je ‘m winnen ook. Je steekt er veel energie in. En het geeft een kick om met je organisatie weer een nieuwe opdracht binnen te halen. Maar wordt die aanbesteding je niet gegund? Of kun je de juiste woorden niet vinden? Schrijven wij ’m toch voor je?

Meer weten?

Over aanbestedingen laten schrijven? Wij kunnen je daarbij helpen. Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting.

Tender schrijven

Een aanbesteding die echt gericht is op de lezer en beoordelaar. Daarin zijn de gunningscriteria en aanbestedingsleidraad heel belangrijk. Soms blijf je namelijk als organisatie te veel in je eigen verhaal hangen. Wat de kunst is? De accenten leggen op wat de aanbestedende partij belangrijk vindt. Wij hebben veel ervaring met het schrijven van aanbestedingen. Met name gewonnen aanbestedingen. En dat is wat jij wilt. Toch?

Copywriting

Wat vertel je precies in je aanbestedingstekst? En wat juist niet? En hoe vertel je het? Want diegene die het leest moet je tekst begrijpen en aantrekkelijk vinden. Dus kruipen we in het hoofd van de lezer en beoordelaar. Dompelen ons onder in je onderwerp. En samen bespreken we de juiste tone of voice. Resultaat? Een aantrekkelijke aanbesteding waarmee jij scoort.

Cursus aanbesteding schrijven

Zelf leren om aantrekkelijke aanbestedingen te schrijven? Dat leren wij je binnen één dagdeel. Een aanbesteding waarbij je gelijk to the point komt. Lekker recht toe recht aan. Je neemt de lezer en beoordelaar mee in jouw verhaal. Je krijgt tijdens de training voldoende handvaten. Welke precies? Waar een tender minimaal aan moet voldoen bijvoorbeeld. En hoe jij je in de lezer verplaatst. Maar ook hoe je sterk begint en eindigt.
Kortom: een training boordevol tips voor een aantrekkelijke aanbesteding.

Klaar om impact te maken met je teksten?

Waar je doelgroep niet meer omheen kan? Wij ook! Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting en leer hoe je met betere teksten en de kracht van storytelling betrokkenheid creëert bij je klanten en ze aanzet tot actie.

Whitepaper copywriting
Scroll naar boven