• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Corrigeren van teksten

Een website, blog of schoolgids vol met taalfouten. Onaantrekkelijk voor je lezer. En onprofessioneel. Twijfel je over de grammatica en stijl van je teksten? Geef het uit handen. Wij corrigeren je teksten in korte tijd

Meer weten?

Over het corrigeren van teksten? Wij kunnen je daarbij helpen. Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting.

Wie schrijft die blijft

Punt. Dat was de laatste zin. Je hebt een dijk van een tekst geschreven. Klaar om indruk te maken op je doelgroep. Alleen twijfel je over eventuele grammaticafouten en stijlfouten in je zinnen. Het spreekwoord ‘bij twijfel niet doen’, is dus écht bedacht voor dit soort situaties. Laat je teksten checken voordat je er ‘de buhne’ mee opgaat. Want voor je het weet beland je als organisatie in een amateuristische hoek. Je wordt niet meer serieus als je communicatiemiddelen vol met taalfouten zit.

Check check check

Laat je teksten checken als je niet zeker bent van foutloze geschreven zinnen. Wij helpen bij het corrigeren van teksten. En laten de oorspronkelijke tekst in takt. Je tekst krijgt alleen een grammaticale APK. Na een corrigeerbeurt is je tekst paraat voor het wereldwijde web of een folder. Klaar … Om je doelgroep te veroveren.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met copywriting

“De vacaturetrainingen van Taaluilen zijn niet alleen ontzettend goed, maar het is ook erg gezellig met veel humor. Onze communicatie-afdeling bestaat uit allemaal oud-recruiters, maar we zijn al na de eerste training helemaal anders gaan schrijven. Je zag het aantal sollicitanten stijgen en we kregen het ook terug van hen. Echt een aanrader dus.”
Christy Prins | Carintreggeland
“We hadden met spoed een directiesecretaresse nodig. Daarom haakten we Taaluilen aan. Binnen twee weken hadden we 95 (!) sollicitanten binnen. Meer dan de helft sloot perfect aan. Daarop hebben we een ‘event’ kunnen organiseren en een collega aangenomen. Daarop lieten we de vacature pedagogisch medewerker herschrijven. Die zijn erg schaars. Toch vloeiden de reacties binnen en hebben we nu twee collega’s aangenomen.”
Silvia Nikamp | Kinderopvang ’t Schoapie
“We hadden de vacature manager IC een half jaar online staan en slechts 1 sollicitant, die niet aansloot. We lieten Taaluilen de tekst herschrijven en kregen veel praktische tips. Uiteindelijk hadden we zelfs keuze uit kandidaten en hebben we binnen een paar weken een nieuwe collega aangenomen.”
Wouter van de Streek | Isala Zwolle
"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork

Klaar om impact te maken met je teksten?

Waar je doelgroep niet meer omheen kan? Wij ook! Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting en leer hoe je met betere teksten en de kracht van storytelling betrokkenheid creëert bij je klanten en ze aanzet tot actie.

Whitepaper copywriting
Scroll naar boven