• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Corrigeren van teksten

Een website, blog of schoolgids vol met taalfouten. Onaantrekkelijk voor je lezer. En onprofessioneel. Twijfel je over de grammatica en stijl van je teksten? Geef het uit handen. Wij corrigeren je teksten in korte tijd

Meer weten?

Over het corrigeren van teksten? Wij kunnen je daarbij helpen. Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting.

Wie schrijft die blijft

Punt. Dat was de laatste zin. Je hebt een dijk van een tekst geschreven. Klaar om indruk te maken op je doelgroep. Alleen twijfel je over eventuele grammaticafouten en stijlfouten in je zinnen. Het spreekwoord ‘bij twijfel niet doen’, is dus écht bedacht voor dit soort situaties. Laat je teksten checken voordat je er ‘de buhne’ mee opgaat. Want voor je het weet beland je als organisatie in een amateuristische hoek. Je wordt niet meer serieus als je communicatiemiddelen vol met taalfouten zit.

Check check check

Laat je teksten checken als je niet zeker bent van foutloze geschreven zinnen. Wij helpen bij het corrigeren van teksten. En laten de oorspronkelijke tekst in takt. Je tekst krijgt alleen een grammaticale APK. Na een corrigeerbeurt is je tekst paraat voor het wereldwijde web of een folder. Klaar … Om je doelgroep te veroveren.

Deze lefhebbers hebben wij al blij gemaakt met copywriting

"Taaluilen heeft een bruisende sfeerimpressie gemaakt. Zeer professionele voorbereiding en relaxte sfeer tijdens opnames. "
Ellen IJsseldijk | SKBG
"Deze workshop was een feestje voor alle aanwezigen en heeft zeker bijgedragen aan het zelfvertrouwen van de leerlingen, die met meer vaardigheden en kennis van een aantal basisprincipes van vloggen naar huis gingen."
Sylvia Goossens | Stichting Carmelcollege
"‘Doorlezen of afhaken’, was de titel van de schrijftraining die Taaluilen voor Teamwork verzorgde. Die leverde een hoge tevredenheidsscore op en heel positieve reacties van onze cursisten. Een daarvan was ‘Inspirerend, grappig, gezellig, goede tips’. Dit vat de kwaliteiten van Taaluilen wat ons betreft prima samen."
Tony en Marcel | Teamwork
“Smakelijk schrijven. Iedereen kan het, zo stelt Taaluilen tijdens de schrijftraining. Het blijkt vooral een kwestie van anders denken te zijn. Taaluilen leert het ons in nog geen twee uur tijd. En dan komen de woorden haast als vanzelf op papier. Woorden die veel meer impact hebben. Geen broodjes afhaak meer.”
Daan van den Broek | Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen
"Taaluilen leert je eenvoudig en smakelijk schrijven. Het recept: humor, concrete tips, voorbeelden en vooral veel met taal aan de gang."
Manfred Besselink | Cabo
"Taaluilen inspireert. ‘Kort en eenvoudig ’is het devies. Schrijf zoals je praat dus. Zelfs onze calculatoren rekenen nu op letters."
Elles Wittenhorst Hoogeboom | Hoogeboom Raalte

Klaar om impact te maken met je teksten?

Waar je doelgroep niet meer omheen kan? Wij ook! Dus haak ons aan. Eerst zelf proberen? Download dan onze whitepaper over copywriting en leer hoe je met betere teksten en de kracht van storytelling betrokkenheid creëert bij je klanten en ze aanzet tot actie.

Whitepaper copywriting
Scroll naar boven