Sessie 4: Het effect - Taaluilen
  • 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Sessie 4: Het effect

Meer weten?

Over missie, visie en strategie?

Dé verandering

Wat zijn de gevolgen voor iedereen? Deze sessie is optioneel. Samen kijken we of dit onderdeel nodig is voor je traject. Het is een sessie die zorgt dat jullie langer stilstaan bij de gevolgen van je nieuwe concept. Wat betekent het nieuwe onderwijsconcept voor iedereen? En wat nog belangrijker is … Wat heeft de leerling eraan? Wat merkt hij ervan? We gaan vanuit drie verschillende brillen naar de gevolgen van je nieuwe koers kijken.

1000x800_0001_IMG_3231

De leerling

Samen kijken we naar de veranderingen voor de leerling. Want daar doe je het uiteindelijk voor. Wat vraagt je nieuwe onderwijsconcept van de vaardigheden van jouw leerlingen?

Het team

Je kijkt met het team kritisch naar elkaar. Wat vraagt de nieuwe koers van jouw vaardigheden en die van je collega’s? Welke competenties zijn nodig en welke missen er nog? Moeten jij en je collega’s je nog ontwikkelen, bijscholen of veranderen om de doelstellingen te kunnen behalen? Jij en je team leggen elkaar langs de meetlat van het nieuwe concept.

1000x800_0002_IMG_3358

Het onderwijs

Wat zijn de gevolgen voor het onderwijs? Samen kijken we welke zaken jullie moeten veranderen. Wat voor gevolgen heeft je concept voor de leermaterialen of de leeromgeving? En realiseren jij en je team dat wel? Je analyse die je in deze fase doet, draagt bij aan het écht kunnen overzien van de verandering.

Wat levert het op?

Na het volgen van deze sessie gaat jullie onderwijsconcept écht leven. Jij en je team overzien de gevolgen van jullie nieuwe koers in de dagelijkse praktijk.

communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Klaar?

Om het ‘waarom’ van je school te ontdekken? Durf je het aan om samen met ons het missie visie traject voor je school aan te gaan? Of misschien heb je nog vragen over deze sessie. Laten we kennismaken. Beantwoorden we meteen al je vragen.

Scroll naar boven