• 0572 - 79 20 23
  • info@taaluilen.nl

Schrijf eens even normaal joh!

Teksten schrijven die écht gelezen worden. Van die teksten waarbij je lezer niet kan stoppen. Dat wil je toch?

'Schrijf eens even normaal joh!’

Schrijf jij zoals je praat? Grote kans van niet. Als je praat gebruik je korte zinnen. Begrijpelijke woorden. Lekker informeel. Zodat degene tegen wie je praat jou begrijpt. Toch? Maar de kans is groot dat ‘t verandert als jij achter je toetsenbord kruipt. Lange zinnen en woorden die je normaal nooit gebruikt. Uwerzijds? Jongstleden? In aansluiting op? Het slaat helemaal nergens op.

Dus. Het is genoeg geweest. Met dit boek van onze Taaluil Willem leer je heldere teksten schrijven. Brieven, e-mails, verslagen, offertes, webteksten, blogs, teksten voor je socials. Al je teksten worden ijzersterk. Van de eerste tot de laatste zin. Het boek is een regelrechte eyeopener en allesbehalve doorsnee. Vandaar die glimlachgarantie.

Schrijfcursus

Schrijven is te leren dus. En dat zien we ook bij onze schrijftrainingen. Zoals creatief schrijven. In één dagdeel ga je al anders en beter schrijven. Hoe dat komt? Je zinnen worden korter, dus lekker leesbaar. Je schrijft met meer lef. En gaat vanuit de lezer denken. Want is jouw tekst interessant genoeg om te lezen? Waar haakt de lezer af? Maar ook: hoe verleid je de lezer om aan jou tekst te beginnen?

De training is lekker interactief. Met een hoog praktijkgehalte. Je gaat aan de slag met je eigen ‘schrijfwerk’. En er mag gelachen worden. Graag zelfs. Een cursus schrijven vol tips over koppen, eerste zinnen en service aan de lezer. Wij leren je dat schrijven makkelijk is. En je gaat het nog leuk vinden ook.

communicatievelingen-met-oog-voor-rake-communicatie.

Klaar?

Om impact te maken met je organisatie? Op zo'n manier dat je doelgroep niet meer om je heen kan? Wij ook!

Scroll naar boven