Geef je mensen een gezicht op je website

persoonlijke tekst

voorstellen

We hebben een goed advies: treed uit de anonimiteit en voeg beleving aan je website toe!

Een van de manieren om dat te doen is meer van je mensen te laten zien. Een foto met alleen een naam is natuurlijk nogal minimaal. Zet er in ieder geval bij wat zijn of haar functie is en wat hij of zij doet. Wat persoonlijke informatie.

Je kunt kiezen voor een heel zakelijke stijl.

Janno is directeur van Altizz en helpt als senior adviseur bedrijven en instellingen bij de primaire procesverbetering. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Maar het kan veel creatiever, sfeervoller  en menselijker.

Ik ben Janno, alweer 4 jaar directeur van Altizz. Ik houd me twee dagen in de week bezig met de dagelijkse gang van zaken. De andere dagen ben ik senior adviseur. Ik help bedrijven hun primaire bedrijfsprocessen te verbeteren. We bekijken samen hoe het allemaal wat simpeler en effectiever georganiseerd kan worden. In mijn werk gaat veel tijd zitten, maar in de tijd die ik overhoud, sport ik veel. Ik loop zondag mijn achtste marathon. Streeftijd net onder de 4 uur, al was het maar 1 seconde …

Schrijven in de ‘hij/ zij-vorm’ kan ook heel creatief zijn.

Het maakt niet uit wat je wilt weten over online marketing, Ineke heeft het antwoord! En geen antwoord dat regelrecht uit een schoolboek komt, maar juist een oplossing waar je in de praktijk mee verder kan. Ze is pas tevreden als jij dat ook bent. O ja, houd je van tennis? Dan is de kans groot dat je Ineke tegenkomt op de tennisbaan, want zij speelt die sport op een hoog niveau.

En nog een beetje meer lef.

Er zijn twee soorten mensen. De ene soort zijn alle mensen hier op aarde, behalve Gerard ten Bree. De andere soort is automatisch dus, jawel Gerard ten Bree. Onze Gerard plaats je niet zomaar in een hokje of onder een noemer. Onze collega heeft een energie waar je normaal gesproken al drie mensen voor nodig hebt. Heeft aan drie uur slaap per dag genoeg, meer vindt hij zonde van zijn tijd.

Wil je wat voorbeelden?

Deze is van Drukwerkdeal. Te groot om iedereen apart te kunnen voorstellen, hebben zij gekozen voor afdelingen met gezichten.

Deze is van Coolblue, die het weer anders aanpakt. Even naar beneden scrollen, daar worden wat teamleden voorgesteld. Vrij lastig te vinden, dat wel weer.

En de laatste is van onszelf. Een klein team, dus kan het persoonlijker. We stellen ons graag aan jullie voor!

Let wel: je kunt het dus op allerlei manieren aanpakken, ook met bijvoorbeeld een filmpje. Als het maar dichtbij komt en persoonlijk is.

Meer over

Deel dit artikel

Vond je dit interessant?

Abonneer je op de Taalalert. Dan krijg je regelmatig leerzame artikelen in je mailbox. Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.

Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen. Meer daarover in onze privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Gerelateerde artikelen

Punt. Zo, dat was de laatste zin

Punt! Zo, dat was de laatste zin.

Genoeg? Of plak je er nog een achteraan? De tekstjes hieronder stoppen bij de zin voor de dikgedrukte zin. Was al best mooi, maar de dikgedrukte zinnen voegen toch wat toe. Je kunt versterken, samenvatten en zelfs verrassen. Kijk maar: Ons vaste team bestaat uit twaalf medewerkers en twee leidinggevenden. Daarnaast hebben wij vijf flexmedewerkers …

Punt! Zo, dat was de laatste zin. Lees verder »

Read More
E is MC

E = MC²

Besser Einstein in der Hand als Zehn Keinsteins in der Luft Ingewikkelder wordt het vandaag niet meer. E = MC². Albert Einstein is er wereldberoemd mee geworden. De befaamde relativiteitstheorie. E= energie M=massa C= (licht)snelheid. En dan nu een enorm geforceerd bruggetje van hogere natuurkunde naar gewone taal. Komt ie:  Ga na of jouw tekst …

E = MC² Lees verder »

Read More
Jouw bevel is ons houvast

Jouw bevel is ons houvast

“Laat ik alvast gezegd hebben. Dat al die helden en helpers in de zorg mogen verwachten dat wij ons aan de regels houden.” Oei. Serious business. De minister-president wil dat we ons gedrag veranderen. Zo lang als nodig. Dat was uit één van de eerste persconferenties. Een week later zaten we weer met z’n allen …

Jouw bevel is ons houvast Lees verder »

Read More

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar top