Bloggen voor je bedrijf

Blogs schrijven die gelezen worden. Van lezers fans maken. Klanten winnen door zakelijke blogs met een persoonlijk tintje. Een grote schare volgers krijgen. Het kan allemaal dankzij de training ‘Bloggen met passie’.
meer info

Filmpjes die werken: begin met een sterk scenario

Communiceren door middel van filmpjes. Het is niet meer de vraag óf je het gaat doen, maar wanneer. En vooral hoe. In deze training leer je waar een sterke filmboodschap aan voldoet. Je schrijft presentatieteksten en dialogen en je leert te denken in beelden die werken. Tot slot doe je inzichten op over spanningsbogen en het schrijven vanuit het perspectief van je kijker.
meer info

Gesprekstechnieken en sterke interviews

Wil je meer inzicht in gesprekstechnieken? Wil je weten hoe je echt interessante informatie naar boven haalt? Ben je klaar met die sociaal wenselijke antwoorden? En heb je daarnaast behoefte aan tips om je eigen rol als interviewer te verbeteren? Dan is deze training iets voor jou!
meer info

Jouw persbericht in de krant

Vergroot je kans op plaatsing van je persbericht en bereik daarmee een grote doelgroep.
meer info

Nieuwsbrieven die gelezen worden

“Schrijf even een nieuwsbrief en zorg dat iedereen hem leest.” Dat is makkelijker gezegd dan gedaan – er is niets saaier dan een nieuwsbrief. Waar begin je? En hoe schrijf je een nieuwsbrief die iedereen van begin tot eind leest? Hoe hou je je lezer bij de les? Hoe zorg je ervoor dat de boodschap blijft hangen?
meer info

Schrijf een winnende offerte

Zou je wel eens een offerte willen schrijven waar de klant van achterover valt?
meer info

Schrijven voor secretaresses en office managers

Brieven, e-mails, notulen, webteksten, social media, persberichten, rapporten. Zomaar een paar tekstvoorbeelden waar je als secretaresse wel wat schrijftips voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld kort en bondig schrijven. En oh ja, ook nog wat spelling, zoals die vervelende tussen-n.
meer info

Snel beter schrijven volgens de Taaluilenmethode

Snel beter schrijven is een compacte en praktijkgerichte taaltraining. We werken volgens een stappenplan dat de Taaluilen zelf hebben ontwikkeld op basis van de Golden Circle van Simon Sinek.
meer info

Tekstchecks voor duizendpoten

Leren om kritisch naar je eigen tekst te kijken.
meer info

Training Bloggen & wandelen

Leer in één dag hoe je die blogs met gemak uit je toetsenbord krijgt. Het writer's block is voorgoed verleden tijd! De training is een uitgelezen kans om je blogvaardigheden aan te scherpen, met het decor van de oude binnenstad van Deventer als inspiratiebron.
meer info