Even sparren?
HomePresenteren en vloggenPresentator of spreker nodig?

Presentator of spreker nodig?

Taaluil Willem heeft een schat aan ervaring als spreker. Van bedrijfsevenementen tot feesten. Hij zorgt altijd voor een lekker tempo en een goede klik met de gasten. En natuurlijk moet iedereen altijd met een goed gevoel naar huis. Hij komt graag spreken over branding en communicatie.

Willem wordt daarnaast regelmatig ingezet als dagvoorzitter. Met hem heb je gegarandeerd een scherpe dagvoorzitter die ervoor zorgt dat er spijkers met koppen worden geslagen. En dat natuurlijk in een positieve sfeer.

Taaluil Lars heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van presenteren. Van evenementen tot voorstellingen. Hij zorgt er altijd voor dat het publiek zich op z’n gemak voelt en met zijn scherpe vragen weet hij de mensen steeds weer te boeien. Wil je een avond vol energie en met een lekker tempo? Dan is Lars graag je presentator.

Onze producten

Je stopt veel tijd en energie in de organisatie van een boeiend congres. Natuurlijk wil je dan sprekers die het publiek inpakken. Niet alleen met een verrassend leerzaam verhaal, maar ook ...

Lees verder
Even sparren?

Contact opnemen?

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.


Ontvang gratis Taalalerts!

Blijf op de hoogte. Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox.
Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.