Even sparren?
HomePresenteren en vloggen

Presenteren en vloggen

Jezelf of je bedrijf op een sterke manier presenteren? Met vlogs, een promotiefilm of misschien met een evenement? Taaluilen helpt je daar graag bij.

Taaluil Willem heeft een schat aan ervaring als spreker rondom branding en communicatie. Bovendien is hij altijd een scherpe dagvoorzitter boordevol humor.

Taaluil Lars heeft al meer dan tien jaar ervaring met het maken van promotiefilms en presenteren. Hij verzorgt praktische, leerzame trainingen rondom zakelijk vloggen.

Vloggen voor je bedrijf (Vlogtraining)

Op een persoonlijke en makkelijke manier communiceren met je doelgroep. Dat is de kracht van vloggen. Leer in één dag hoe je dat voor jouw bedrijf goed aanpakt.

Lees verder

Je eigen promotiefilm

Breng je unieke kracht in beeld. Niet met lange teksten, maar met een uitnodigende promotiefilm. Taaluil Lars Henning heeft al meer dan tien jaar ervaring met het maken van promotiefilms.

Lees verder

Onze producten

Maak het je doelgroep zo makkelijk en leuk mogelijk. Geef ze een filmpje. Plaats vlogs op je site of Facebookpagina. Geef je (potentiële) klanten een kijkje in de keuken. Laat zien welke ...

Lees verder

Je stopt veel tijd en energie in de organisatie van een boeiend congres. Natuurlijk wil je dan sprekers die het publiek inpakken. Niet alleen met een verrassend leerzaam verhaal, maar ook ...

Lees verder
Even sparren?

Contact opnemen?

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.


Ontvang gratis Taalalerts!

Blijf op de hoogte. Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox.
Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.