Even sparren?

Tekstschrijven

Twijfel je of je tekst foutloos is? Zoek je mooiere zinsconstructies? Moet je tekst krachtiger en veelzeggender? Of gewoon korter? De Taaluilen helpen je op drie manieren.

Corrigeren

Teksten zonder taalfouten, stijlfouten en foutief leestekengebruik. Dat staat wel zo professioneel. De Taaluilen corrigeren je tekst in korte tijd. Stuur je tekst op naar info@taaluilen.nl en wij doen je vandaag nog een voorstel!

Redigeren

Zinnen die lekker lopen en een logische opbouw kennen. In de juiste toon, passend bij het medium waarin de tekst verschijnt. En natuurlijk ook helemaal foutloos. Dat is het resultaat na de redactieronde. Natuurlijk kost dat wel iets meer tijd dan alleen taalfouten corrigeren. Maar dan nog zal het je meevallen. Stuur je tekst op naar info@taaluilen.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Herschrijven

We halen alles uit de kast om je tekst naar een (nog) hoger niveau te tillen. We brengen structuur en samenhang aan, en zorgen voor kracht en originaliteit. We verdiepen ons in het onderwerp en herschrijven je tekst  op basis van jouw instructies en briefing. Voor een tekst die scoort, neem je snel contact op met de Taaluilen.

Combi met schrijfcoaching

Natuurlijk is het prachtig als je vandaag nog over een mooie en goede tekst beschikt. Nog mooier is het, als je dat de volgende keer of de keer daarop zelf kunt. Hier stellen we samen met jou een stappenplan voor op.

  • De eerste tekst schrijven we bijvoorbeeld allebei apart. We vergelijken ze en bespreken ze tot in detail in een sessie van één à anderhalf uur. Daarbij komen vanzelf alle punten aan de orde die mogelijk voor jou moeilijk of een valkuil zijn.
  • De tweede tekst schrijf jij alleen. We bespreken hem weer samen en zetten de puntjes op de i.
  • De derde tekst schrijf je ook weer zelf, maar dit keer verloopt de revisie via de mail.

Zo ontwikkel je in snel tempo je schrijfvaardigheid en groei je toe naar een eigen schrijfstijl. En het mooie is: je bent gewoon bezig met je dagelijkse werk! Aan het einde van de rit zijn je teksten klaar.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Tekstschrijven

Contact opnemen?

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.


Ontvang gratis Taalalerts!

Blijf op de hoogte. Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox.
Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.