Even sparren?

Lezingen

Je stopt veel tijd en energie in de organisatie van een boeiend congres. Natuurlijk wil je dan sprekers die het publiek inpakken. Niet alleen met een verrassend leerzaam verhaal, maar ook met hun enthousiasme en passie. Die een lezing geven waarbij interactie is en gelachen mag worden.

Ervaren sprekers

De Taaluilen hebben een paar ervaren sprekers binnen hun gelederen: Willem Verdaasdonk en Joke Zwaal. Zij worden regelmatig gevraagd om een bijdrage te leveren als spreker op allerhande evenementen.

Willem Verdaasdonk

Willem houdt ervan zijn publiek te entertainen. Hij nodigt ze nadrukkelijk uit te reageren en loopt het liefst met de microfoon de zaal in, tussen de congresgangers door. Zijn verhaal is gelardeerd met de nodige humor. Onderwerpen waar hij zich uitstekend in thuisvoelt, zijn:

  • klanten en merken
  • marketing en strategie
  • de onderwijswereld
  • taal

Willem is ook trouwambtenaar. Hij weet hoe je op de mooiste dag van het bruidspaar ook het mooiste verhaal houdt. Een verhaal dat ze niet gauw zullen vergeten en waar ze met een grote glimlach aan terugdenken.

spreker, lezing

Joke Zwaal

Joke voegt graag spelelementen toe aan haar verhaal. Ze houdt de toehoorders bij de les met een prikkelende prezi of andere visuele hulpmiddelen. Haar onderwerpen zijn vooral:

  • identiteit
  • communicatie
  • de vertaalwereld
  • taal

spreker

Duopresentatie

Joke en Willem geven ook regelmatig duopresentaties waarin ze elkaars expertise nog verder versterken. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld. Het publiek ervaart de duopresentatie vaak als heerlijk afwisselend en flitsend snel.

Hoe dan ook. Laat Willem, Joke of het duo je lezing verzorgen en je weet zeker dat de deelnemers na afloop geïnspireerd en voldaan naar huis vertrekken.

Voor een ontspannen en toch leerzame aanvulling op het programma, neem je dus vandaag nog contact op met de Taaluilen!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Lezingen

Contact opnemen?

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.


Ontvang gratis Taalalerts!

Blijf op de hoogte. Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox.
Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.