Even sparren?

Bloggen voor je bedrijf

Blogs schrijven die gelezen worden. Van lezers fans maken. Klanten winnen door zakelijke blogs met een persoonlijk tintje. Een grote schare volgers krijgen. Het kan allemaal dankzij de training ‘Bloggen met passie’.

bloggen

Laat jezelf zien in een blog

Met een blog geef je de lezer een kijkje in je ziel. Je persoonlijke ziel, of de ziel van je bedrijf. Een gelikte commerciële tekst lijkt vaak de beste keuze. Maar wat zie je liever? Een commerciële tekst vol beloftes over kwaliteit, service en lage prijs, of een blog die een kijkje geeft achter de schermen van een bedrijf. Lezers zijn geïnteresseerd in menselijke verhalen. Hoe is de cultuur binnen een bedrijf? Hoe werken mensen samen? Hoe komt een product of dienst tot stand? Voor een lezer verandert een onderneming door dit soort verhalen in een plek waar mensen mooie dingen doen. Zo begint jouw bedrijf te leven. Bloggen dus!

Bloggen is puur

Bloggen hoeft niet gelikt te zijn. Bloggen gaat namelijk over jouw verhaal. Het is persoonlijk en dat maakt het zo leuk. Je mag schrijven vanuit jezelf. Dat wil trouwens niet zeggen dat er bij een blog geen zakelijk belang mag zijn. Integendeel! Je kunt het unieke van jouw bedrijf, product of werkwijze juist perfect overbrengen via een blog.

Iedereen kan bloggen

“Ja, tuurlijk is bloggen succesvol, maar ik zou niet weten hoe ik moet beginnen.” Dat is een reactie die wij vaak krijgen. Bij Taaluilen vinden we dat iedereen kan bloggen. Er zijn voldoende handvatten en tijdens onze training ‘Bloggen met passie’ delen we die graag met je. Maar de naam van de cursus zegt het al, de passie moet echt uit jezelf komen. Want jouw enthousiasme, kennis en visie door jouw eigen bril maken een blog succesvol.

Fanbase

Leer in slechts één dag hoe je gericht en effectief een blog schrijft. Een blog die gelezen wordt. Bouw een grote schare volgers op die reikhalzend uitkijken naar jouw nieuwe blog. Het kan echt! Door te blijven oefenen en schrijven kun je je eigen fanbase creëren. Wie wil dat nu niet?


Inhouse in jouw bedrijf of bij ons op locatie

Wij bieden deze training aan als inhouse training. Wij komen langs of je werkpplek om je samen met een groep collega’s te trainen. Liever een training bij ons op locatie? Geen probleem! In Heino hebben wij alle facilteiten voor een succesvolle training.


Op maat voor jouw bedrijf

Doordat we een training voor een specifiek bedrijf doen, is elke training weer maatwerk. Wij passen de training in overleg aan, zodat het volledig inpasbaar is in je bedrijf. We doen veel met eigen geschreven werk, en praktische voorbeeld uit jullie praktijk.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bloggen voor je bedrijf

Contact opnemen?

Vul je nummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.


Ontvang gratis Taalalerts!

Blijf op de hoogte. Je ontvangt regelmatig leerzame artikelen in je mailbox.
Bovendien ontvang je het gratis e-book Snel Beter Schrijven.